Bulten Bike ekonomisk förening är en lokal kooperativ och exklusiv återförsäljare för lastcyklar i Värmland. Vi erbjuder visning, provcykling och försäljning av lådcyklar. Vi är erbjuder speciallösningar med hög kvalitet till företag, organisationer och privatpersoner. Vi erbjuder även reklamplats på lastcyklar, så hör av dig så diskuterar vi fram en bra lösning!

2019
Urbana transporter

Ännu en ny leverantör. Vi utvidga vår utbud på cykelsläp med en unik lösning för cykeltransport av lastpallar. Franska BicyLift är utvecklad som en pysselbit för ännu fler hållbara transporter i urbana miljöer.

2019
Specialcyklar

Efter vi fick ett antal förfrågningar efter cyklar för människor med speciella behov inleder vi en samarbete med Mayday Aid AB som generalagent för specialcyklar från holländska Van Raam som utvecklar och bygger cyklar för transport av rullstolar, behovsanpassade tandems mm.

2019
Större utbud

Vi har jobbat hård för att bredda utbudet av kvalitetsmärken och nya cyklar som möter specifika krav. Vi säger hej till AddBike, Muli, Livelo, Tern, XtraCycle, TreGo, Douze Cycles, Radkutsche och Onderwater tandems.

2019
Leasing för företag

Från och med nu kan vi även i samarbete med Svea ekonomi erbjuder leasing och långtidshyra till företag och organisationer.

2019

Nu kan vi erbjuder privatfinansering tillsammans med Klarna.

2018
Vi är stolta att ha blivit utsedda som Årets kooperativ i Värmland 2018!

View this post on Instagram

Diplomet✔️

A post shared by Bulten Bike (@bultenbike) on

2018
Vi ökar utbudet med cyklar från danska Omnium

Vi säljer även cyklar från Omnium. Omnimium Cargo, Minimax och Mini.

2018
Vi komplettera vår utbud med cykeltrailer

Vi erbjuder även professionella cykelsläpp och cykeltrailer från tillverkarna Hinterheroch Carla Cargo.

2018
Bulten Bike blir första återförsäljare för Yuba longtail cyklar

mm

Vi är officiella återförsäljare i Sverige för Yuba Boda-Boda, Yuba Mundo, Yuba Spicy Curry

2017
Munkfors kommun köper cyklar till förskolorna

2017

Med hjälp av Cykelfabriken får vi hem de första democyklar.

2017
Samarbete med Cykelfabriken inlets

Bulten Bike blir återförsäljare för svenska Cykelfabriken i Värmland. Vi säljer trehjuliga Bakfiets klassik, bred och förskolemodellen samt Amii. Vi erbjuder även tvåhjuliga Bakfiets kort, long och XL.

2016
Bulten Bike kommer till

Idén har funnits länge. Tanken var att starta ett företag som är lite annorlunda och kanske lite smartare än andra. Även som företagsform ville vi gå en annan väg och satsade därför på att starta som kooperativ.