Äventyrlastcykel

posted in: Okategoriserade | 0

Mobilitetsspecialist Tern presenterar Orox, en äventyrslastcykel designad för att enkelt navigera i alla terränger och väderförhållanden, samtidigt som den är optimerad för att transportera en passagerare, en fyrbent vän och all din äventyrsutrustning. Med dubbla batterikapaciteter och en effektiv Bosch-motor har Orox en räckvidd på mer än 300 km*, vilket öppnar dörren till episka resor till sällan besökta platser.

Åk var som helst
Traditionella lastcyklar har sina begränsningar på oasfalterade vägar, medan terrängcyklar kämpar med att bära större last. Orox tar lastcykelns användbarhet till alla typer av terräng. Med stora däck och en kraftfull Bosch-motor erbjuder Orox utmärkt grepp och komfort på de mest utmanande ytorna. Oavsett om det gäller att navigera dåligt underhållna stadsgator under veckan eller att ge sig ut för att tälta vid en avlägsen sjö, kan Orox hantera allt. Genom att kombinera robustheten hos en mountainbike, mångsidigheten hos en trekkingcykel och användbarheten hos en lastcykel, ger Orox cyklisterna friheten att skapa sina egna unika upplevelser.

Åk när som helst
Orox låter inte dåliga vägar komma i vägen för ett bra äventyr. Extra breda däck fungerar i de flesta förhållanden. Orox ram och gaffel är designade för att låta cyklisterna byta till sitt val av 26 x 5”, 27.5 x 4” eller 29 x 3” hjul/däck. Kraftiga skärmar håller cyklisten och cykeln ren(are) när det blir slaskigt, medan Frame Pack isolerar batteriet för optimal prestanda när temperaturen sjunker. Cykla på snö på vintern, lera på våren, sand på sommaren eller terräng när du campar på hösten. Orox är alltid redo att rulla.

Ta med allt
Orox är en tung lastbärare med en maximal bruttoviktskapacitet på 210 kg på väg och en oöverträffad 180 kg i terrängen. Cyklister kan sömlöst övergå från en lämna barnen på morgonen till en rolig utflykt längs en din favoritstig. Eller varför inte cykla ut i vildmarken med alla förnödenheter och utrustning ombord. Ett fullständigt urval av Tern-tillbehör låter dig utrusta din Orox för att passa all unika behov och äventyr.

Inkluderande design
Team Tern tog särskild omsorg för att designa Orox för att passa ett bredare spektrum av cyklister. Speciella justeringar till ramgeometrin och valet av komponenter gör att den stora storleken på ramen passar cyklister upp till 195 cm och 130 kg. Är man mer normalvuxen så finns en mediumstorlek för cyklister från 155 cm och lägre insteg.

Tekniska detaljer

 • Orox-modeller
  • R14 – 14 vxl Rohloff Speedhub och Gates bältesdrift
  • S12 – Shimano Deore XT 1 x 12 vxl

 

 • Ytterligare tekniska detaljer för Orox inkluderar:
  • Bosch Performance Line CX motor för mjuk, tyst och kraftfull assistans på de tuffaste klättringarna
  • Bosch DualBattery-ready, rymmer upp till två 800 Wh batterier för en räckvidd på upp till 300+ km. Behöver du ännu mer räckvidd? Bär med dig ett extra batteri (eller två) och byt vid behov
  • Bosch ConnectModule för avancerade funktioner som eBike Alarm och eBike Tracking
  • Krommolybden stål gaffel med 14 fästen för tillbehör
  • Atlas X Cargo Wheels med kraftiga dubbelväggfälgar, Boost-axlar och tjocka ekrar för att stödja extra tunga laster
  • Tungt Atlas Kickstand XL för att göra lastning av last eller små passagerare enklare och säkrare
  • Specialgjorda 27,5″ x 4” / 29″ x 2,6” Schwalbe Johnny Watts däck eller 27,5″ x 4” dubbade Vee Snowball-däck
  • Kraftfulla och responsiva Magura 4-kolvs 203 mm hydrauliska skivbromsar
  • Maximal bruttovikt för fordonet på 210 kg (462 lb) på asfalt, och 180 kg (397 lb) terräng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.