Prenumerera supercyklar

posted in: Okategoriserade | 0
Det ska vara enkelt att ha lastcykel. Prenumerera en färdig konfigurerat lastcykel. Du får tillgång till en premiumcykel från bl.a. Riese&Müller som är anpassat efter dina behov. Inga gömda kostnader. 100% flexibel. Avsluta prenumeration när du vill.
Villkor gäller. Begränsat antal cyklar tillgängliga för snabb leverans.

Räntefritt på 24 månader

posted in: Okategoriserade | 0

Vår vänner hos Resursbanken erbjuder nu räntefritt* delbetalning på 24 månader. Har du en färdig konfiguration för din drömcykel räknar vi gärna fram en offert.

Har du svårt att bestämma dig prova vår lastcykelguide, använd vägledningen på vår Solsida, maila till team@bultenbike.se eller boka ett samtal med oss. Vi har expertisen. Och vi har cyklarna.

*0% ränta, dock debiteras uppläggnings-/aviavgifter.

Tern Quick Haul long

posted in: Okategoriserade | 0
Våra vänner från Tern Bicycles har tagit fram en ny cykel: Quick Haul Long. Fortfarande kompakt, men lite mer plats för två barn. Maxat med många smarta lösningar så att cykeln kan växa med familjens behov.
 
Finns snart hos oss. 

BlackIronHorse Ibex

posted in: Okategoriserade | 0

Nu har vi den här. Producerat i Danmark. Nog den mest innovativa styrning på marknaden för en trehjuling. Och finns att testa hos oss. Du får även gärna låna den en dag och upptäcker Karlstad och Värmland.