Prenumerera supercyklar

posted in: Okategoriserade | 0
Det ska vara enkelt att ha lastcykel. Prenumerera en färdig konfigurerat lastcykel. Du får tillgång till en premiumcykel från bl.a. Riese&Müller som är anpassat efter dina behov. Inga gömda kostnader. 100% flexibel. Avsluta prenumeration när du vill.
Villkor gäller. Begränsat antal cyklar tillgängliga för snabb leverans.

Räntefritt på 24 månader

posted in: Okategoriserade | 0

Vår vänner hos Resursbanken erbjuder nu räntefritt* delbetalning på 24 månader. Har du en färdig konfiguration för din drömcykel räknar vi gärna fram en offert.

Har du svårt att bestämma dig prova vår lastcykelguide, använd vägledningen på vår Solsida, maila till team@bultenbike.se eller boka ett samtal med oss. Vi har expertisen. Och vi har cyklarna.

*0% ränta, dock debiteras uppläggnings-/aviavgifter.

Extra punkteringsskydd

posted in: Okategoriserade | 0
För alla som inte har tid för punktering: Köper du en lastcykel från oss kan du nu extra punkteringsskydd Tannus Armour installerat.
 
Minskar risken av 90% av alla punkteringar genom en förstärkt insats mellan däcken och slang. Även om du skulle få punktering kan man cyklar en kortare sträcka utan att skada fälgen.
 
Läs mer på https://bultenbike.se/produkt/tannus-armour/
 
#cykla #punktering #ingenpunktering #punkteringsskydd #cykelpendla #cykelpendling #hållbartresande #cyklamedlastcykel
#bultenbike #lastcykelspecialist

Pimp my bike

posted in: Okategoriserade | 0

Om din Urban Arrow ska sticka ut lite extra så har vi nu lösningen för det. Foljering för lådan med en unik design låter cykeln ser ut bättre än andra. Den skyddar också material på lådan. Och gör dig mer synlig i trafiken.

Har du ingen Urban Arrow så kan vi lösa det också. Kolla in på våra extra bra erbjudande https://bultenbike.se/?product_cat=boost…

Mer information om dekalerna hittar du här: https://bultenbike.se/produkt/cargobike-decals/

#pimpmyride #urbanarrow #urbanarrowfamily #lastcykel #ellastcykel #lådcykel #cyklamedbarn #cyklamedlastcykel
#bultenbike #lastcykelspecialist

Nya Yuba Spicy Curry

posted in: Okategoriserade | 0

Det perfekta receptet för vardagsmobilitet: en låg tyngdpunkt, komponenter specifika för last, och den ledande motorsystem på marknaden. Spicy Curry kommer att få dig att omvärdera vad som är möjligt på en cykel.