Räntefritt på 24 månader

posted in: Okategoriserade | 0

Vår vänner hos Resursbanken erbjuder nu räntefritt* delbetalning på 24 månader. Har du en färdig konfiguration för din drömcykel räknar vi gärna fram en offert.

Har du svårt att bestämma dig prova vår lastcykelguide, använd vägledningen på vår Solsida, maila till team@bultenbike.se eller boka ett samtal med oss. Vi har expertisen. Och vi har cyklarna.

*0% ränta, dock debiteras uppläggnings-/aviavgifter.

Komplettlösning för bikesharing & cykelpool

posted in: Okategoriserade | 0

Nu kan vi erbjuda en komplettlösning för delat mobilitet. Bike sharing och cykelpool med app, GPS, larm, fritt flytande fordonspark eller fasta parkeringsytor. Avgiftsbelagd eller kostnadsfritt för användarna. Möjligheter är nästan obegränsade. Ett perfekt system för att skräddarsy en lösning som passar dina behov som företag, bostadsrättsförening eller offentlig organisation. Använd befintliga cyklar eller låt oss hjälpa med särskilda, hållbara Business-modeller.

För mer information titta in på Cykelpool.nu.

Vowag CARGO M – tyngdlyftaren

posted in: Okategoriserade | 0

Vi är stolta att kunna presentera Vowag CARGO M. En riktig tyngdlyftare bland lastcyklar med upp till 500 kg bruttovikt. Ändå lätt trampat även när det lutar brant uppåt. Extra kul att vi kunde testa den hos tillverkaren och träffa upphovsmannen och teamet bakom cykeln.

Det finns en hel del nytänk och innovation bakom Vowags skapelse. Och jättemycket tysk Ingenjörskunskap. Inte bara för att kunna frakta stora laster på säkert sätt. Utan även när det gäller användning i det dagliga. Vill du veta mer titta in på https://bultenbike.se/produkt/vowag/ eller hör av dig till oss.