Prisgaranti

posted in: Okategoriserade | 0

Vår prisgaranti säkerställer att du alltid får det bästa priset när du handlar hos oss. Om du stöter på samma cykel till ett lägre pris hos en konkurrent, justerar vi vårt pris för att matcha det. Denna garanti gäller både i våra butiker och på vår webbplats.

Villkor för Prisgaranti

  • Gäller endast för privatkunder.
  • Prisgaranti gäller under 14 dagar.
  • Cykeln måste vara i lager och tillgänglig hos en annan återförsäljare vid tidpunkten för ditt köp.
  • Cykeln ska vara exakt densamma: märke, modell, årsmodell, färg, storlek, ålder, antal km mm.
  • Vi matchar priser från konkurrenter som verkar i Sverige och riktar sig till svenska kunder, förutsatt att de har ett svenskt momsnummer och erbjuder garanti och kundservice.
  • Prisgarantin gäller inte för cyklar som säljs som en del av ett paketerbjudande, i konkursutförsäljningar, vid öppningserbjudanden, i outlets, som andra sortering, eller begagnade.
  • Prisgarantin täcker inte beställningsvaror eller våra fraktkostnader.
  • Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
  • Prismatchningen inkluderar totalbeloppet med fraktkostnader, dvs. vi matchar totalpriset inklusive fraktkostnader från konkurrerande återförsäljare.
  • Om villkoren uppfylls, matchar vi priset och återbetalar mellanskillnaden.

Så använder du prisgarantin

1. Genomför ditt köp till det pris som anges på vår webbplats.
2. Kontakta oss inom 14 dagar och skicka någon form av dokumentation om du har fått en billigare erbjudande på den identiska vara.
3. Efter godkännande justerar vi priset på din beställning och du får tillbaka mellanskillnaden.

Kontakta oss gärna om du har frågor. Observera att vid onlineköp gäller distansavtalslagen, vilket ger dig rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Prisgarantin kan fortfarande tillämpas under dessa 14 dagar, men du måste kunna visa att varan fanns till ett lägre pris vid köptillfället.

 

Ångerrätten för onlineköp är till för att ge dig möjligheten att undersöka och prova varan på samma sätt som du skulle ha gjort i en fysisk butik. När det gäller en cykel, innebär detta att du har rätt att granska och prova cykeln för att avgöra dess egenskaper och funktion. Det är dock viktigt att komma ihåg att cykeln inte får användas i en utsträckning som går utöver vad som är nödvändigt för att fastställa dess natur, egenskaper och funktion. Det betyder i praktiken att du kan kontrollera och prova cykeln inomhus, men inte börja använda den för regelbundna cykelturer eller på ett sätt som kan leda till slitage eller skador.

Om du beslutar dig för att utnyttja ångerrätten och returnera cykeln, bör den vara i samma skick som när du mottog den. Om varan har använts i en större utsträckning än vad som är tillåtet enligt ovan och detta har lett till en värdeminskning, förbehåller vi oss rätt enl våra allmänna villkor att göra ett avdrag från återbetalningen motsvarande värdeminskningen. Därför är det viktigt att vara försiktig med hur du hanterar och provar cykeln under ångerrättsperioden.

Comments are closed.